Vi säljer Holga Kameror, Objektiv, Fujifilm instax samt Film!

Nyheter

Julklappsguiden 2013

Posted on November 13, 2013

Julklappsguide 2013

Det börjar dra ihop sig inför julen 2013. Vi på HolgaDirect har därför tagit fram en Julklappsguide för hela familjen!

Till den Äventyrlige Fotogafen har vi Capture Pro v2 Kamera Clip för 629 kr - Snabbkopplings Kamerahållaren där du snabbt kan fästa kameran i bältet eller i axelremmen på ryggsäcken med ett klick.

 

Peak Design Capture Pro v2 Kamera Clip Jul 2013

 

Till familjens James Cameron rekommenderar vi Holga 3D Objektiv till iPhone 4/4s och 5/5s för 279 kr - I paketet ingår det ett skal till din iPhone, 3D Objektivet och en låda där du kan se dina filmer och bilder du har tagit!

 

Julklappstips Holga 3D Objektiv Paket Svart Skal

 

Till familjens Händige har vi SuperHeadz Last Kamera för 429 kr - Bygg din egna Analoga Kamera och ta grymma bilder!

 

Julklapp 2013 SuperHeadz Last Kamera

 

Åt familjens Landskapsfotograf har vi Holga 120 Pan Panorama Kamera för 649 kr -  Kameran som är gjord för att ta fantastiska panorama bilder över städer, landskap eller få till den där perfekta familjebilden när hela släkten är samlad!

 

Julklappstips 2013 Holga 120 PAN Panorama Kamera

 

Sist men inte minst till familjens Kreative har vi Holga iPhone Objektiv Paket för 299kr - Paketet innehåller ett skal och tre olika objektiv, Vidvinkelobjektivet, Fisheyeobjektivet samt Teleobjektivet. Perfekt julklapp till mobilfotografen!

 

Jul 2013 Holga iPhone Objektiv Paket

 

PS. Glöm inte att ta en titt på vår Julklappshemsida för 2013 och att vi alltid har fri frakt för ordrar över 400kr.

 

HolgaDirect

Peak Design Capture Pro v2 Kamera Clip

Posted on November 06, 2013

Vi på HolgaDirect har precis fått in Peak Designs nya kamerahållare Capture Pro Kamera Clip v2. Det är en superenkel och smart lösning på hur man kan ta med sig kameran på olika aktiviteter utan att den är i vägen. Du kan enkelt fästa kameran i bältet eller på axelremmen på ryggsäcken med hjälp av en platta som du fäster i stativgängan under kameran och sedan klickar du fast plattan i fästet som du placerat på bältet eller på ryggsäcken. Capture Pro Kamera Clip är tillverkat i maskinbearbetat anodiserat aluminium och har en livstids garanti från Peak Design Teamet. Den tål upp till ca 90 kg i tyngd och har en smart design.

För att köpa eller få mer information om Capture Pro Kamera Clip, klicka här

I Denna video kan ni se hur Capture Pro fungerar:

 

 

Peak Design Capture Pro Kamera Clip

Peak Design Capture Pro Kamera Clip fäst i Bältet

 

 

HolgaDirect

Guide Holga Objektiv

Posted on November 02, 2013

Om ni undrar hur det är att fotografera med ett holga objektiv på era SLR eller DSLR kameror så är detta blogginlägg från The Phoblographer en bra sammanfattning! Han beskriver både känslan, den tekniska biten och hur bilderna blir.


Artikeln är dessvärre på engelska men om ni har några frågor kring artikeln eller våra produkter så är ni varmt välkommna att maila oss på info@holgadirect.com

 

Holga Objektiv Nikon

 

HolgaDirect

Holga Objektiv till iPhone

Posted on November 01, 2013

Vi på HolgaDirect är stolta och glada över att vi idag lanserar Holga iPhone Objektiv Paket!

I paketet får du ett svart, vitt eller rött skal till din iPhone 4/4s eller 5/5s tillsammans med tre objektiv som kommer ta din mobilfotografering till nya nivår!

De tre objektiven som ingår i detta paket är ett Teleobjektiv som ger en zoom på 2x, perfekt om du ska ta bilder och du inte kan komma närmare objektivet eller motivet. Ett Fisheyeobjektiv som gör bilderna bredare med en vidvinkel upp till 180 grader, perfekt om du vill fotografera byggnader, gruppbilder, stadsvyer. Sist men inte minst ingår ett Vidvinkelobjektiv ger dig en liten zoom på 0.67x samtidigt som du får ett bredare perspektiv. Om du ska fota bredare motiv så är detta objektiv perfekt!

Du kan hitta Paketet här.

 

Holga Skal och Objektiv

HolgaDirect

3D Fotografering med iPhone!

Posted on October 31, 2013

Idag lanserar vi Holga 3D Objektiv Paket!

Med detta fantastiska paket där det både inkluderas ett snyggt iPhoneskal i Svart, Vitt eller Rött tillsammans med ett 3D objektiv kan du enkelt fotografera och filma i James Cameron 3D-stil!.

Beställ ditt Holga 3D Objektiv Paket till din iPhone 4/4s eller 5/5s idag för 279kr.

Holga 3D Objektiv Paket Svart Skal

HolgaDirect

Gizmon iCA iPhoneskal

Posted on October 30, 2013

Vi såg att Japanska Gizmon blivit nominerade till German Design Awards 2014 med sitt Vintage iCA iPhone 4/4s & 5!

Vi har översatt den Tyska juryns nominering:

"Det unika kamera iCA skalet till iPhone från Gizmon. iCA förvandlar din mobiltelefon till en vintage Leica och med kamerans funktioner. Volymknappen fungerar som en slutare när du ska ta ett foto. Njut av att sökaren är placerad på toppen av skalet precis som på den riktiga kameran. Skalet har också ha ett skruvfäste för att kunna fästa Gizmons objektiv, skalet blockerar inte åtkomst för laddningskabeln, hörlurskontakten, mikrofon eller högtalaren. Skalet är väl genomtänkt och tillräckligt bra för att få dig att le, i stället för att säga "Omelett."

På engelska:

"The unique camera style iPhone case iCA from Gizmon. ICA make your phone look like a vintage Leica and add camera features. A volume button works as a shutter to take a photo. Enjoy with the viewfinder on top of the case just like a real camera. The cases also have a screw mount for Gizmon’s accessory lenses, the cases don’t block access to the charging cable, headphone plug, microphone or speakers. It thought out well enough to make you smile, rather than say “cheese.”

Vi får se hur långt de kommer och håller tummarna att deras retroskal vinner ett par priser!

 

Gizmon iCA Skal

HolgaDirect

Instagram

Posted on October 04, 2013

Här nedan kan ni hitta ett flöde på de fyra senaste taggade Instagram bilderna!

Tagga era bilder på #HolgaDirect

 

HolgaDirect

 

 

Recent Articles